Visa eiga
Apie kilogramą sveriantį afrikinį šamą nuvalome, išskrodžiame, gerai išplauname šaltu vandeniu ir leidžiame apdžiūti.
Tada žuvį gerai įtriname alyvuogių aliejumi, citrinpipirių ir Knorr žuvies priekonių mišiniu. Tiek iš vidaus, tiek iš išorės. Galiausiai, pašauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame 30 minučių.
jums reikės
1šamo(apie 1kg)
Žuvies prieskonių (Knorr)
Citrinpipiriai (Santa Maria)
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo laikas
40min.
Visa eiga
Šamo file su oda nuplauname ir padaliname į 4 lygias dalis.
Filės gabaliukus teptuku ištepame alyvuogiu aliejumi, kad kepant nepriliptų prie kepsninės grotelių. Citrinpipirius išplakame su alyvuogių aliejumi. Visą padažą pilame ant šamo mėsos.
Kepsninę paruošiame vidutinio karštumo, kepimui ant tiesioginės ugnies. Šamo file kepti 15 minučių.
JUms reikės
1didelės šamo filės (700-900 g)
Žuvies priekonių
Cintrinpipirių
Mėgstamų žalumynų
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo laikas
20min.
skanaus!
Kitoks požiūris į žuvį!
Telefonas
+37061268200
El.paštas
info@fishlita.lt
darbo laikas
DArbo dienomis
08:00-17:00
Savaitgaliais
09:00-17:00